IMG-7097 (1)_edited.jpg

ACCESS BARS TRETMA

Spremenite svoje misli in vibracijo

 
_edited.jpg

Zakaj Access Bars?

Z Access Bars spremenimo svoje misli in vibracijo.


Če vas je strah, če se ne morete premakniti naprej, imate negativne misli ali se ne morete čustveno odmakniti od dogodkov iz preteklosti, je Access Bars tretma ena izmed mnogih možnosti, s katero lahko naredite prvi korak k spremembi.


Kakšne vse priložnosti se vam lahko odprejo, če zdaj izberete Access Bars terapijo? Utišajte svoj "ego" in prisluhnite svojemu telesu in duši. Izbira je vaše.

 

Kakšne so koristi Access Bars terapije?

  • povečan občutek miru in sproščenosti,

  • bolj sproščujoč in globok spanec,

  • izboljšanje anksioznosti in tesnobe,

  • zmanjšanje občutka depresije in fobij,

  • manj telesnih bolečin in izgorelosti,

  • vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije,

  • opuščanje travm,

  • izboljšanje odnosov,

  • več osebnega zadovoljstva in osebnih uspehov,

  • več hvaležnosti,..

 
IMG_4270.jpg

Access Bars terapija je energetska tehnika, kjer z nežnimi dotiki aktiviramo 32 točk na glavi. Te točke so naš nezavedni del in vsebujejo vse misli, ideje, čustva, omejitve, ki jih je posameznik tekom življenja ustvaril.
Z nežnimi dotiki sprostimo energijo, s čimer začnemo sproščati vse kar nam onemogoča, da bi se na določenem področju življenja premaknili naprej.

 

Pri Access Bars tehniki je pomembno THETA stanje možganov. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti (počasno možgansko valovanje), ki nam omogoča dostop do podzavesti. Do tega stanja se da dostopati tudi z meditacijo in hipnozo. Možgani pri Access Bars tehniki po 15 minutah preidejo v theta stanje, stanje globoke relaksacije in aktiviranja samozdravljenja telesa.

Z Access Bars ozavestimo nezavedne dele – le-ti dvignejo vibracijo v celem telesu, saj v theta stanju odstranijo nekoristno “kramo” iz glave. Tako kot je kopičenje nekoristne krame v glavi dolg proces, tako je proces spremembe z Access Barsi daljši kot sprememba čez noč. Postopoma pa nežno pritiskanje na točke na glavi doprinese k mnogim koristim in k spremembi misli ter vibracije. Počutimo se bolj lahkotno, manj smo pod stresom in izboljšajo se odnosi tako do sebe kot do drugih. Bolj pogosti so tretmaji, bolj intenzivne spremembe doživljamo.

 
82F8476F-71BC-4C90-B239-3886D2BEE772.JPEG

MARIJA VALENČAK 041 527 326

Za Access Bars terapijo v Brežicah pokličite.

Marija izvaja tudi Access Bars izmenjave. 


Sprememba se začne v nas samih.