MARIJA VALENČAK

Gozdna Vila Marija želi za vsakogar ustvariti varno, domače in pozitivno okolje. Ne le v svojih prostorih, temveč tudi pri vsakodnevni interakciji.

image00005_edited_edited.jpg
 

Predhodno kot Kozmetični salon Kleopatra, se je v letu 2019 z obnovo novih prostorov, ponudba Gozdne Vile spremenila v več kot le kozmetični salon. Z namenom širitve dobrobiti, skrbi za višji jaz in želje po “bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu ”, je Marija v salon vpeljala še dodatno ponudbo.

 
IMG_4272_edited.jpg

Z opravljenim tečajem Access Bars, vam Gozdna vila Marija opravi omenjeni tretma, kjer z nežnim pritiskanjem na 32 točk na glavi, deluje na podzavest posameznika. Theta stanje možganov, nam omogoči razbijanje negativnih vzorcev, misli in jih z rednim izvajanjem spremeni v novi, prerojeni, boljši jaz.

Gozdna Vila Marija je prav tako opravila 3-letno šolanje Biodanze za izvajanje Biodanze - plesa življenja (po vzoru Rolanda Tora). Ob izbranih ritmih, melodijah in vajah,  se posameznik preko gibanja harmonizira in integrira v celovitost našega bitja. Izvajanje v celoto poveže naše misli, čustva in delovanje. V nas prebuja radost, zadovoljstvo in navdušenje nad življenjem. Z redno vadbo razvijemo celovit in pristen odnos s sabo, s sočlovekom, z naravo in vesoljem.

 

Za Bachove cvetne esence, so za Gozdno Vilo Marijo redna izobraževanja, ker izbor esenc posameznika vključujejo razlago njegove izbire in na katero področje življenja se aplicira. Bachove cvetne kapljice predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne notranje ravnovesje in duševno trdnost. Uporabljamo jih za vse vrste šokov, strahu, globoke žalosti, panike, neodločnosti, nepotrpežljivosti, dvomu, pomanjkanju samozaupanja, ipd. Povrnejo nam čustveno in duševno ravnovesje.

 

Kot uradno izšolana kozmetičarka z veseljem do dela z ljudmi, Marija izvaja tudi

PEDIKURA

(MEDICINSKA IN ESTETSKA)

KLASIČNA MASAŽA TELESA

DEPILACIJA

NEGA OBRAZA

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

BACHOVE CVETNE ESENCE

 

Vse storitve in slog življenja so odraz tiste iskrice v očeh Gozdne Vile Marije, ki vas nestrpno pričakuje v svojih prostorih, bodisi za pedikuro, pogovor, izmenjavo Access Bars-ov ali katerokoli ponujeno storitev.
Marija želi za vsakogar ustvariti varno, domače in pozitivno okolje. Ne le v svojem kozmetičnem salonu Gozdna Vila, temveč tudi pri vsakodnevni interakciji.

 
0_bachove_cvetne_esence_Gozdna_Vila_Vale

Torej če vidite rdečelaso deklico lahkotnih bosih nog tekati naokrog po brežiškem Sparu ali Sv. Vidu, je to naša Gozdna Vila Marija. Pozitivno nabita energetska bomba, ki želi s svojo igrivostjo in iskrico v očeh, razširiti pozitivo, dobroto in lahkotnost v življenja drugih.


In pri tem bo najbrž še vedno bosa.