• Gozdna Vila Marija

Access Bars: energetski proces za prekinitev negativnih vzorcev

Access Bars terapija je energetska tehnika, kjer z nežnimi dotiki aktiviramo 32 točk na glavi. Te točke so naš nezavedni del in vsebujejo vse misli, ideje, čustva, omejitve, ki jih je posameznik tekom življenja ustvaril. Z nežnimi dotiki sprostimo energijo, s čimer začnemo sproščati vse kar nam onemogoča, da bi se na določenem področju življenja premaknili naprej.

access bars, gozdna vila Marija, access bars v brežicah, access bars 32 točk na glavi, access bars izmenjave, access bars Brežice, access bars Marija valenčak
Access Bars: 32 točk na glavi

Access Bars je sproščujoč (energetski) tretma, s katerim si omogočimo spremembo v sebi.

Z Access Bars spremenimo svoje misli in vibracijo. Če vas je strah, če se ne morete premakniti naprej, imate negativne misli ali se ne morete čustveno odmakniti od dogodkov iz preteklosti, je Access Bars tretma ena izmed mnogih možnosti, s katero lahko naredite prvi korak k spremembi.

Kakšne vse priložnosti se vam lahko odprejo, če zdaj izberete Access Bars terapijo? Utišajte svoj "ego" in prisluhnite svojemu telesu in duši. Izbira je vaše.

Pri Access Bars tehniki je pomembno THETA stanje možganov. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti (počasno možgansko valovanje), ki nam omogoča dostop do podzavesti. Do tega stanja se da dostopati tudi z meditacijo in hipnozo. Možgani pri Access Bars tehniki po 15 minutah preidejo v theta stanje, stanje globoke relaksacije in aktiviranja samozdravljenja telesa.

marija valenčak, access bars terapija, access bars Brežice, access bars tretma, access bars izmenjave
Marija je certificirana izvajalka Access Bars glave

Z Access Bars ozavestimo nezavedne dele – le-ti dvignejo vibracijo v celem telesu, saj v theta stanju odstranijo nekoristno “kramo” iz glave. Tako kot je kopičenje nekoristne krame v glavi dolg proces, tako je proces spremembe z Access Barsi daljši kot sprememba čez noč. Postopoma pa nežno pritiskanje na točke na glavi doprinese k mnogim koristim in k spremembi misli ter vibracije. Počutimo se bolj lahkotno, manj smo pod stresom in izboljšajo se odnosi tako do sebe kot do drugih. Bolj pogosti so tretmaji, bolj intenzivne spremembe doživljamo.

Access Bars® terapija je namenjena vsem ljudem, ki si želijo dobrega počutja in sprememb v življenju.

Katere so koristi?

  • povečan občutek miru in sproščenosti,

  • bolj sproščujoč in globok spanec,

  • izboljšanje anksioznosti in tesnobe,

  • zmanjšanje občutka depresije in fobij,

  • manj telesnih bolečin in izgorelosti,

  • vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije,

  • opuščanje travm,

  • izboljšanje odnosov,

  • več osebnega zadovoljstva in osebnih uspehov,

  • več hvaležnosti,..

Danes izberem Access Bars terapijo, da bo jutrišnji dan lahkotnejši in moja vibracija višja.

Za Access Bars terapijo v Brežicah pokličite na 041 527 326, Marija.


Gozdna Vila Marija izvaja tudi Access Bars izmenjave. Za izmenjavo pokliči!


Sprememba se začne v nas samih.666 views0 comments