REGRESIJA V PRETEKLA ŽIVLJENJA

Po metodi QHHT Dolores Cannon

 

QHHT METODA

Regresija v pretekla življenja po metodi Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) Dolores Cannon

QHHT ti omogoča dostop do dela sebe, kateri ima odgovore na vsa vprašanja. Nekateri ta del sebe poimenujejo Višji Jaz, nad-duša, Zavest in še kako drugače. Z dostopom do vseh informacij lahko razumeš sebe, svojo situacijo in kar je najpomembneje, lahko s tem spremeniš sebe. Vsaka sprememba izhaja iz nas samih, pri tem pa se je včasih potrebno odpreti in dopustiti drugi osebi, da nas usmerja do odgovorov kako in zakaj.

Obstaja več vrst hipnoz, vsaka pa uporablja svojo tehniko bodisi za premagovanje fobij, travm, izboljšanje duševnega zdravja ali celo kronične bolečine. Hipnoza po QHHT metodi je regresivna hipnoterapija, kar pomeni, da z vpogledom v pretekle dogodke odkrijemo razlog zakaj specifične težave vplivajo na tvojo sedanjost.

 

Kateri so najpogostejši razlogi zakaj se ljudje odločijo za regresijo v pretekla življenja?

 • »Želim se dokopati do izvora svojih trenutnih težav in jih rešiti, da se lahko premaknem naprej«

 • Neutemeljeni strahovi / fobije – v tem življenju se ti ni nič takšnega zgodilo, da bi bil ta strah upravičen

 • Ponavljajoči se negativni vzorci, bodisi v službi, ali pa pri partnerskih, družinskih in prijateljskih odnosih (vedno izbiraš isti profil partnerja, ki te zaničuje, ne ceni, si samoumeven, te psihično ali fizično zlorabi, itd.)

 • Ne znaš razrešiti trenutnega življenjskega izziva – občutek ujetosti

 • Zmedenost glede življenjskega poslanstva

 • Bolezenska stanja

 • Razrešitev travm

 • Zdravljenje odnosov ali prerez vezi z dotičnimi ljudmi ali situacijami

 • Radovednost in raziskovanje sebe

 • In mnogi drugi občutki, doživljanja sebe ter sveta

S QHHT tehniko dosežeš najglobljo raven transa – somnambulistično raven. To običajno doživiš vsak dan dvakrat, in sicer, tik preden se zbudiš in tik predeš zaspiš. Tekom hipnoze te torej vodim v najgloblje stanje sproščenosti. To je theta stanje valovanja možganov.


Najbrž te skrbi izguba nadzora nad sabo – naj te pomirim. Tekom seanse imaš popoln nadzor nad dogajanjem. »Vse je v tvojih rokah«. Vse kar je tvoja naloga je, da poslušaš moje sugestije oziroma predloge, dovoliš, da te vodim, a še vedno je na tebi, da se odločiš kaj želiš in na kaj si pripravljen. Tekom hipnoze se lahko tudi odločiš, da imaš dovolj – to ni zate, nisi pripravljen na določene razrešitve težav, ali ti pa preprosto nekaj ne ustreza.

 

Hvala ti, ker me boš poklical za več informacij na 051 624 121, Urška

(po 17.00 uri popoldne med tednom).

Hvala ti tudi, če že veš, da želiš regresijo v pretekla življenja in bi se želel dogovoriti za termin.

 

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Dovoli, da te z odgovori pomirim pred neznanim

KAKO POTEKA SEANSA?

Seansa je sestavljena iz dveh delov:

 1. Pogovor (1 – 3 ure)

 2. Hipnoza (max. 2 uri)

V prvem delu se samo pogovarjava o tebi, o tvojem dojemanju, občutkih, težavah, otroštvu, pomembnih ljudeh v tvojem življenju, o tem kaj te teži, o boleznih, o vsem kar si ti in zakaj si se odločil za seanso. Ker gre za dušni nivo, se bova kar tikala. Več kot vem, boljše bova razrešila ali raziskovala preteklost. Več kot vem, bolj ti lahko pomagam in boljše te lahko vodim. Več kot imaš za povedati, dlje bo trajal prvi del.

V drugem delu pa se lotiva hipnoze pod katero te imam najdlje 2 uri. Polovica je namenjeni raziskovanju preteklega življenja (ali otroštva), polovica pa kontaktiranju Višjega Jaza, Zavesti, nad-duše, kakorkoli to poimenuješ. Pri tem pa je pomembno, da razumeš, da te podzavest vodi v tisto preteklost, ki jo je potrebno najprej razrešiti, kljub tvojim upom in kljub tvojim pričakovanji. Običajno je, da pride do močnih čustev in to je povsem zdravo, saj bova le-tako ozdravila tvoje težave. Tekom hipnoze si v, kot mu sama pravim »v mehurčku popolnega zaupanja in varnosti«. Nič ti ne more škoditi in nobena informacija po najini seansi ne zapusti prostora. In ja, povsem lahkotno se boš zbudil iz hipnotičnega stanja, morda malček objokan, a predvsem bolj lahkoten in sproščen s kakšno iskrico v očeh.

S tem se najina seansa zaključi. Običajno je 30 minut po seansi meja, ko lahko ponovno povsem normalno sedeš za volan avtomobila. Vsaka seansa se snema in posnetek prejmeš takoj oziroma v roku 1 dneva. Ta posnetek poslušaš, saj je velika verjetnost, da se ali nič ne spomniš, ko se zbudiš iz seanse, ali pa spomin na seanso bledi kot sanje.

KAKO SE PRIPRAVIŠ NA SEANSO?

 1. Zaupaš procesu

 2. Prideš odprtega duha in si se pripravljen prepustiti ter spustiti svoje zidove

 3. Sestaviš A4 list sestavljen iz treh delov, in sicer najprej napišeš seznam (1) zdravstvenih težav, (2) stvari, ki te težijo, težave, občutki, vzorci, strahovi, ipd., torej seznam razlogov za seanso (3) vprašanj za Zavest / Višji Jaz. Imej v mislih, da se je v eni seansi najboljše osredotočiti na eno stvar oziroma težavo. Počasi se daleč pride, sploh ker sem ti na voljo za izvajanje seans večkrat.

 4. Na dan seanse ne piješ alkohola. Pa tudi dan prej po pameti – torej najboljše, da nič.

 5. Na dan seanse si vzemi čas, da se ti nikamor ne mudi. Najboljše je, da imaš potem dan zase, da predelaš kar se je zgodilo in se umiriš ter premisliš.

KAJ JE REZULTAT SEANSE?

Po regresiji se običajno počutiš lažji. Regresija ni čarovnija, da bi v istem trenutku odplaknila vso nabrano »nesnago«, je pa prvi korak k spremembi, razumevanju samega sebe in pridobitvi odgovor na vprašanja, da se lahko premakneš naprej. Še vedno pa je potem na tebi, da dejansko narediš še en korak naprej, pri tem ti pa je seansa le počistila ali osvetlila pot po kateri lahko korakaš.

KOLIKO ČASA TRAJA ENA SEANSA?

QHHT seansa traja med 3 do 5 ur.
Trajanje je predvsem odvisno od uvodnega pogovora. V hipnotičnem stanju pa si lahko največ 2 uri.

KJE POTEKA SEANSA REGRESIJE V PRETEKLA ŽIVLJENJA?

Ker je moje izvajanje hipnoz neodvisno (več preberi spodaj), jih najraje izvajam pri tebi doma, po dogovoru lahko pa tudi pri meni doma.

 1. Za vikende izvajam seanse v Posavski regiji, predvsem v Brežicah z okolico in v Krškem.

 2. Med tednom in za vikende izvajam seanse v Ljubljani (znotraj obvoznice).


Med tednom izvajam seanse po 18.00 uri, pri tem pa imej v mislih, da lahko traja od 3 – 5 ur. Torej če hodiš spat ob 21.00, bova med tednom težko izvedla celovito čudovito seanso. Med vikendi sem na voljo soboto in nedeljo cel dan. Vse po predhodnem dogovoru.

KOLIKO STANE ENA SEANSA REGRESIJE V PRETEKLA ŽIVLJENJA?

Regresije izvajam neodvisno in želim, da so dostopne vsem. Želim, da se zadnjo odločiš, če jo potrebuješ ali pa če si samo radoveden.

Dostopno vsem pomeni, da seanse ne izvajam za plačilo. Želim, da se regresijo v pretekla življenja (ali otroštvo) odloči kar se da več ljudi in da se s tem dojemanje obstoja ali »v kamen vklesanih resnic« morda postavi pod vprašaj. Mnogi radovedneži se za regresijo ne bi odločili, ker se cene gibajo v trimestnih številkah, mnogi, kateri bi jo najbolj potrebovali, pa si tega ne morejo privoščiti.

Ker za izvajanje ne prejmem plačila, je vse kar od tebe pričakujem, da spoštuješ mojo vloženo energijo in predvsem čas, ki ti ga namenjam.

Storitev ni povezana z dejavnostjo Gozdna Vila Marija s.p.

 

URŠKA VALENČAK
051 624 121

Hvala ti za klic na 051 624 121. Veselim se tvojih dodatnih vprašanj ali pa kar rezervacije svojega termina.

Lahko pa mi pošlješ tudi mail na urska.valencak@gmail.com

Urska Valencak_regresoterapija_QHHT_edited.jpg